Referenties over Onderhoudsbedrijf Sloos in de regio Leiden

Zowel particulieren als bedrijven gingen u voor bij het inschakelen van de erkende schilders van Onderhoudsbedrijf Sloos uit de regio Leiden. Dankzij hun referenties krijgt u een eerlijk en helder beeld van onze werkwijze bij tal van verschillende projecten. Wij streven bij ieder project naar kwaliteitswerk en een langdurige relatie met de klant.

"Pim is een vakman die zijn afspraken keurig nakomt en goed werk aflevert. Hij was iedere dag keurig op de afgesproken tijd aanwezig en hij heeft gewoon keurig werk afgeleverd."
Dhr. van den Tol, Berkel en Rodenrijs – 9,4

"Zeer betrouwbare man. Pim was netjes op tijd. De klus in een dag gedaan. Plafonds zijn spierwit geworden. Hij heeft zelfs nog wat plekken geïsoleerd waar lekkage was ontstaan. Ik kan hem van harte aanbevelen."
Mevr. Kooij, Gouda – 10,0

"Pim heeft niet alleen onze zolder, maar het hele huis met latex gespoten. Daarnaast heeft hij een aantal muren in kleur geschilderd. Pim kwam keurig alle afspraken na. Wij wilden plotseling toch nog een muurtje laten stuken. Hij kwam speciaal een week later terug om de laatste muur in kleur te verven. Volgende maand gaan we hem de trap laten schilderen! "
Dhr. van den Ancker, Noordwijkerhout – 9,6

"Pim is een zeer nette schilder die secuur werk aflevert. Hij maakt duidelijke afspraken en komt ze ook na. We wilden graag op korte termijn eerst de binnenkant geschilderd hebben en hij was zo flexibel er in z'n agenda voor te zorgen dat het lukte en met verfadvies te komen waarmee het binnen een dag te realiseren viel. Eindresultaat ziet er erg goed uit en we zijn dan ook blij met de oplevering. We zullen zeker bij de volgende klus denken aan Pim. Aanrader!"
Mevr. Korsten, Voorburg – 9,7

"Aanrader! Betrouwbaar, snel en netjes. Komt goed afspraken na. Denkt mee. Komt met suggesties kortom zeker voor herhaling vatbaar. Goeie prijs-kwaliteitverhouding. Ga ze zeker weer bellen als ik weer een klus heb. Pim en je collega heel erg bedankt. Ben erg blij met het resultaat!"
Dhr. Jager, Amsterdam – 9,7

Bel ons direct!

06 - 46 20 54 57

Offerte aanvragen