Alles over de vakkundige schilders van Onderhoudsbedrijf Sloos uit Leiden

Of u nu uw complete woning van binnen en van buiten geschilderd wilt hebben of uw kozijnen en deuren een opknapbeurt nodig hebben, de schilders van Onderhoudsbedrijf Sloos uit de regio Leiden zijn allen veelzijdige vakmannen die met iedere klus raad weten. Wij hebben niet alleen een team van ervaren schilders in huis; Onderhoudsbedrijf Sloos heeft in de loop der jaren ook vakkundige stukadoors, glaszetters en behangers voor u gezocht én gevonden.

Veelzijdig schilderwerk

Voor kleinere klussen aan huis of voor grotere projecten als nieuwbouw, restauratie of verbouwing: onze schilders zijn uw meest geschikte partner in onderhoud. Onderhoudsbedrijf Sloos uit Leiden en omstreken is de aangewezen vakman voor al uw klussen, binnenshuis of buitenshuis. Het veelzijdige team bestaat uit vakmannen met ieder zijn specialisatie. Zo hebben wij voor u altijd een schilder in huis die uw project tot een prachtig eindresultaat kan brengen.

Uw ervaren vakman

Met onze vele jaren aan ervaring is uw schildersbedrijf uitgegroeid tot een gedegen en betrouwbare adviseur en uitvoerder wanneer het om uw schilderwerk gaat. Onderhoudsbedrijf Sloos werkt enkel en alleen volgens de laatste technieken en aan de hand van de nieuwste veiligheidsvoorschriften, zodat u ware kwaliteit in schilderwerk kunt verwachten. De schilders van Onderhoudsbedrijf Sloos staan klaar voor al uw klussen en projecten in Leiden en omgeving.

Kwalitatief eindproduct

Onderhoudsbedrijf Sloos staat als Sikkens Quality-painter voor kwaliteit en vakmanschap binnen een betrouwbare werkomgeving. Door middel van heldere communicatie, duidelijke afspraken en transparantie in prijzen zijn wij een betrouwbare partner voor uw schilderwerk. Uw schilder beschikt uiteraard over de juiste vakkennis en heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in de praktijk. Dankzij de uitgebreide kennis van kleurgebruik en verftechnieken zorgt uw schilder voor een duurzaam en kwalitatief eindproduct.

Bel ons direct!

06 - 46 20 54 57

Offerte aanvragen