Veelzijdig schilderwerk in Leiden en omstreken

Dankzij de veelzijdigheid van Onderhoudsbedrijf Sloos uit de regio Leiden kunt u voor allerlei soorten schilderwerk bij uw schildersbedrijf terecht. Zowel voor projecten binnenshuis als buitenshuis kunt u een erkende schilder inschakelen. En behalve voor schilderwerk is Onderhoudsbedrijf Sloos ook de aangewezen vakman voor:

  • Stucwerk

  • Lakwerk

  • Latex spuiten

  • Onderhoud

  • Renovatie

  • Restauratie

Schilderen

Schilderen is een secure en tijdrovende bezigheid waar niet iedereen tijd voor heeft of goed in is. In dat geval kunt u een vakkundig schilder inschakelen om u werk uit handen te nemen. De schilder werkt uiterst nauwkeurig, uiteraard met de beste verf en uitstekend materiaal. Voor topkwaliteit schilderwerk tegen aantrekkelijke prijzen schakelt u Onderhoudsbedrijf Sloos uit Leiden en omgeving in.

Huisschilder

U heeft een kleine schilderklus in huis waar u een vakman voor wilt inschakelen? Neem eens contact op met Onderhoudsbedrijf Sloos uit de regio Leiden. De huisschilder weet raad met diverse soorten schilderwerk, zowel binnenshuis als buiten. Uw huisschilder kan u voorzien van allerlei verftechnisch advies over onder andere de beste werkwijze, gezondheidsaspecten, materiaalkeuze en verfsoorten.

Binnenschilder

Binnenshuis kunnen de schilderklussen zich soms behoorlijk opstapelen. Plinten, kozijnen, deuren of ander houtwerk; u kunt deze klussen heel eenvoudig overlaten aan onze huisschilder. Hij kan u van uitgebreid kleurenadvies voorzien en ook informeert hij u graag over de meest geschikte verftechnieken. Daarnaast geeft hij u een helder overzicht van de kosten door middel van een overzichtelijke offerte.

Buitenschilder

Uw huis of bedrijfspand is uw visitekaartje, dus het is belangrijk dat uw woning of werkomgeving er verzorgd en representatief uitziet. De buitenschilder van Onderhoudsbedrijf Sloos uit Leiden en omstreken zorgt ervoor dat al uw schilderwerk op een professionele wijze wordt gedaan. Niet alleen dient het schilderen van uw woning, hekwerk of schuur ter verfraaiing; ook is verf een beschermlaag tegen allerlei weersinvloeden.

Winterschilder

De winter is een uitstekende periode om uw huis een flinke schilderbeurt te geven. In de periode van november tot en met maart kunt u uw woning, zowel binnen als buiten, laten opknappen tegen een voordelig tarief. Door uw huis in de winter te laten schilderen bent u helemaal klaar voor het voorjaar. En u ontvangt bij de winterschilder ook nog eens een fijne korting op uw offerte.

Onderhoud

De onderhoudswerkzaamheden van Onderhoudsbedrijf Sloos uit de regio Leiden kunnen worden uitgevoerd aan woningen en bedrijfspanden, maar ook aan bijvoorbeeld monumenten. Ga voor optimaal onderhoud door samen met ons een eigen HuisSchilderPlan op te stellen.

Renovatie

Een woningrenovatie is soms een zeer ingrijpende onderneming. Onderhoudsbedrijf Sloos uit Leiden en omstreken kan u voor een lage prijs van a tot z begeleiden met betrekking tot het schilderwerk en bijvoorbeeld gevelrenovatie. We stellen samen een plan van aanpak op, ook om uw andere werkzaamheden niet in de weg te zitten. Zo werken we op een efficiënte wijze aan uw renovatie.

Restauratie

Restauratie is vaak nodig bij oude panden of monumenten. Door allerlei invloeden kan een woning of bedrijfspand in de loop der jaren beschadigd zijn of in verslechterde staat verkeren. Met de restauratiewerkzaamheden van uw schilder worden de karakteristieke eigenschappen van uw monument teruggebracht en behouden.

Stukadoor

Wanneer u bijvoorbeeld uw muur een kleurtje wilt geven, is het belangrijk dat de ondergrond mooi egaal is. Om oneffenheden weg te werken en uw muur een fris en fraai uiterlijk te geven, is het ook mogelijk om uw muren en plafonds door ons te laten stuken. Naast diverse soorten stucwerk kunnen we ook voor vele andere manieren van wandafwerking zorgen.

Lakken

Door het jaar heen krijgt het houtwerk van uw woning met vele weertypen te maken: van felle zon tot harde wind en van regen tot barre kou. Goed lakwerk houdt uw houtwerk in alle omstandigheden in goede conditie. De professionele schilders van Onderhoudsbedrijf Sloos uit Leiden en omgeving zorgen ervoor dat uw houtwerk perfect in de lak komt te staan.

Latex spuiten

Wanneer men wanden en plafonds met een roller verft, blijven er altijd rollerbanen en verfstructuren achter. Voor een perfect egale oppervlaktebewerking is latexspuiten de beste oplossing. De ervaren schilders van Onderhoudsbedrijf Sloos uit de regio Leiden kunnen verschillende methoden toepassen voor het beste resultaat voor uw wanden en plafonds.

Houtrotreparatie

Houtrot is een vervelende beschadiging aan uw houtwerk, maar kan tijdig aangepakt worden. Wij kunnen houtrot repareren en zo voorkomen dat u dit probleem nogmaals zult tegenkomen. Met de laatste technieken en hoogwaardige materialen zorgt uw schilder ervoor dat u niets meer zult zien van de houtrot aan bijvoorbeeld uw kozijnen of ander houtwerk.

Bel ons direct!

06 - 46 20 54 57

Offerte aanvragen