Een kwalitatief eindproduct bij uw schildersbedrijf uit Voorschoten

+ Binnen- buitenschilder met 20 jaar ervaring
+ Specialist in het restaureren van monumentpanden
+ Topkwaliteitsverf in de branche: Sikkens

+ Altijd ruimte: binnen 48 uur bezichtiging

INFORMEER DIRECT VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Uw schildersbedrijf uit Voorschoten beschikt over ervaren en gediplomeerde Sikkens Quality schilders die met iedere klus raad weten. Ongeacht de omvang van de schildersklus, bij iedere opdracht wordt samen met de schilders van Onderhoudsbedrijf Sloos altijd gezocht naar de meest passende uitvoering van uw wensen. Zo worden alle schilderwerken verricht op een efficiënte, vakkundige en vertrouwde manier. U heeft gezocht naar een vakkundig en erkend schildersbedrijf in Voorschoten en u heeft in ons uw betrouwbare partner gevonden.

Verfpotten van een schildersbedrijf in Leiden

Over

Uw huis is uw thuis en het is belangrijk dat u zich hier goed voelt. Een beetje kleur in huis kan veel sfeer in huis creëren en uw woning echt laten leven. Daarnaast wordt bijvoorbeeld uw houtwerk door verf beschermd tegen weersinvloeden en beschadiging. Ook voor bedrijven en instellingen uit de regio Voorschoten is het belangrijk om representatief voor de dag te komen. Uw schildersbedrijf kan als Sikkens Quality painter zorgen voor de juiste ambiance binnen uw werkomgeving.

Verfroller met rode verf

Diensten

Uw schildersbedrijf uit Voorschoten zorgt er niet alleen voor dat uw woning of bedrijfspand er mooi uitziet, we bieden een zeer uitgebreid dienstenpakket. Onze diensten:

  • schilderwerk
  • stucwerk
  • lakwerk
  • latex spuiten
  • onderhoud
  • renovatie
  • restauratie
Kleurstalen

Portfolio

Al vele jaren brengt Onderhoudsbedrijf Sloos kleur in Voorschoten en omstreken. Uw schildersbedrijf heeft in de afgelopen tijd al heel wat projecten afgerond voor diverse particulieren, bedrijven en organisaties uit Voorschoten en omstreken. De schilder is ook in te schakelen door verenigingen van eigenaren, onroerendgoedbedrijven en aannemers- en bouwbedrijven. Neem hieronder een kijkje in het portfolio voor de afgeronde projecten en referenties van de klanten van Onderhoudsbedrijf Sloos.
 

Bel ons direct!

Offerte aanvragen